Valuta:
 

Verzenden & retouren

1. Bevestig uw afleveradres voor betalen, kun je het beste de telefoon nummer achter te laten contact op te nemen. Geef een geldig e-mailadres en e-mails te controleren nadat u voor alle bijgewerkte informatie hebben gekocht.

2. Items worden doorgaans verzonden binnen 3 werkdagen na betaling is geverifieerd (zat & zon en de meeste nationale feestdagen uitgesloten).

3. Gratis verzending wereldwijd door EMS (Express Mail Service) met de volgende uitzondering: Saoedi-Arabië, Angola, Nederland, Nigeria, Tsjechië, Kenia, Oekraïne, Rusland, Kroatië, Hongarije, Bhutan, Bulgarije, Georgië, Malediven, Mexico, Brazilië, Polen, Letland, Roemenië, Estland, Zuid-Afrika, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit, Qatar en anderen. Neem contact met ons op om te bevestigen of u in gratis verzending gebieden of niet.

4. Zodra wij uw pakket, sturen wij u tracking-nummer zodra het beschikbaar is. Pakket transitting tijd duurt normaal 7 tot 14 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, vakanties en factoren die buiten de controle Postal Service. Als er een beetje vertraging, neem dan meer geduld.

Het beleid voor terugbetaling
1. Wij staan ​​alleen een volledige terugbetaling voor items die problemen veroorzaakt door ons.
2. Indien de terugkerende pakket niet alle accessoires en onderdelen werd geleverd, de kosten van de accessoires en onderdelen zullen worden afgetrokken van de totale prijs van het product en kan alleen garanderen een gedeeltelijke terugbetaling.
3. Indien door welke reden dan ook, moet je de grootte, kleur te veranderen, of de restitutie onder de reden van "In tegenstelling", zullen de verzendkosten worden afgetrokken van de totale prijs van het product.

Terugkeer Beleid
Retourneren of uitwisselingen worden toegestaan, op voorwaarde dat de klant het product heeft aangeschaft via de website en het is binnen 30 dagen na de ontvangst datum. Neem dan contact met ons op als u nodig hebt om terug te keren of ruil.

Alle pakketten worden verstuurd via een traceerbare methode, zoals de VS Mail Delivery Confirmation, UPS of Federal Express. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de pakketten verloren tijdens het transport. Zodra wij uw terugkeer ontvangen, duurt het maximaal 5 werkdagen om uw terugkeer of uitwisseling te voltooien.

Terug